DATUM

ZATERDAG
27
JUNI

DELEN

STEMMEN

0%

Concert : Dodan


TivoliVredenburg
€ 25 | € 20
19.30
030-2314544
Concert


Jazz, Blues, Rock, New Age en Ethnic, alles passeert de revue in de krachtige theatrale performance van Dodan. Met zijn derde album “zaman”, laat Dodan weer zien hoe hij het onderscheid maakt en zonder meer een van de belangrijkste vernieuwers is in Turkije.

Dodan vertolkt met zijn 6-koppige band de Turkse en Koerdische traditionele, klassieke en anonieme liederen op eigentijdse wijze. De liederen kunnen het beste omschreven worden als symfonische muziek. Een hypnotiserende stijl, die je meeneemt van klassieke harmonieleer en weer terug naar global music. Dodan beheerst als geen ander de kunst van het improviseren, zijn timing, intonatie en interpretatie laten een bijzonder stemgeluid horen aan de luisteraars

Velen kennen Dodan als overtuigende winnaar van “The Voice of Turkey 2017”. Sindsdien verbindt zijn stem alle leeftijden en genres in de Turkse en Koerdische muziek , zijn artistieke interpretatie van klassieke volks- en pop muziek zette in een klap de Turkse muziekwereld op zijn kop.


Kaartverkoop


Reacties2020 Turksagenda.nl. Alle rechten voorbehouden.
kvk 34243244
Ontwikkeling & realisatie door

Turksagenda.nl

Postbus 56727
1040AS Amsterdam

informatie: info@turksagenda.nl
verkoop: marketing@turksagenda.nl

binnenkort