zondag 22 oktober • 20:15

Standup : Doğu Demirkol

Muziekgebouw Eindhoven
-
Heuvel 140 Eindhoven
Entree: €0,-
Algemeen
ZONDAG
22 OKT
20:15

Doğu Demirkol komt terug naar Nederland! Na succesvolle optredens in films als Ahlat Ağacı (The Walnut Tree), Ölümlü Dünya (Imperishable World) en Bayi Toplantısı (The Salesman's Meeting) en opnames van zijn eigen serie Doğu, komt deze komiek naar Eindhoven om zijn fans hier een humoristische avond te bezorgen.


Ünlü komedyen Doğu Demirkol yeni stand-up gösterisiyle Eindhoven'a geliyor. Türkiye’nin en sevilen komedyenlerinden biriyle kahkaha dolu bir akşamı kaçırma.

Doğu is absurd, snel en energiek. Zowel qua stijl als inhoud is deze grootheid uit Turkije een gepassioneerde en getalenteerde stand-upcomedian. Hij staat bekend om zijn humoristische kijk op het leven en zijn vermogen om komedie te vinden in alledaagse gebeurtenissen. Met zijn solo's heeft hij ook buiten Turkije al met succes opgetreden op grote podia in Europa en Amerika. Dit theaterseizoen toert hij met een gloednieuwe show vol levendige verhalen geïnspireerd door zijn eigen leven en de komische gebeurtenissen in Turkije.  Mis deze kans niet om te genieten van een onvergetelijke avond met een van de meest geliefde Turkse komieken.



Informatie

Muziekgebouw Eindhoven
Heuvel 140, Eindhoven
040-2442020

Tickets

Ben je op zoek naar tickets voor Standup : Doğu Demirkol? Selecteer dan eenvoudig een ticket en klik op 'bestel'. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de organisator waar je de tickets kunt bestellen. Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisator.

Anderen bekeken ook