zondag 28 april • 20:30

Concert : Fatma Turgut

Tolhuistuin
-
IJpromenade 2 Amsterdam
Entree: €39,-
Live on stage Concert
ZONDAG
28 APR
20:30

De Turkse rock/popzangeres Fatma Turgut komt naar Europa voor een langverwachte Europatour. Fatma Turgut is een van de meest prominente vrouwelijke rockartiesten in Turkije en wordt geprezen om haar kenmerkende stem. Met dit concert maakt ze haar eerste Europese optreden.

De zangeres kende in 2007 een vliegende start in Turkije met haar band ‘Model’ waarvan zij de leadzangeres was. De band was erg populair in Turkije. Nadat de band uit elkaar ging, ging Fatma Turgut verder als soloartiest. Haar debuutalbum "Elimde Dünya" (de wereld in mijn hand) verscheen in 2019 en kreeg veel lof. Sindsdien heeft ze samengewerkt met grote namen als Sertab Erener, Sabri Tuluğ Tırpan, en Emre Aydın is een gerespecteerde kunstenaar in haar thuisland. Nu is het de beurt aan Europa om kennis te maken met deze uitzonderlijke kunstenaar.




Informatie

Tolhuistuin
IJpromenade 2, Amsterdam
020-7604820

Tickets

Ben je op zoek naar tickets voor Concert : Fatma Turgut? Selecteer dan eenvoudig een ticket en klik op 'bestel'. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de organisator waar je de tickets kunt bestellen. Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisator.

Anderen bekeken ook