DATUM

ZATERDAG
15
APRIL 2006

DELEN

STEMMEN

0%

The Base
Evenement: The Base
Lokatie: Vakzuid
Plaats: Olympisch Stadion 35, Amsterdam
Datum: 15 april 2006
Tijd: 22.00
Entree: 12 Euro (presale) (reeds gestart)Tel: 06-28772397


Aanvullende info :
THE BASE
Vraag jij je niet af waar de schitterende dames die je op straat tegenkomt uitgaan?Vakzuid weet het antwoordt!Zij zijn hier - dansend in een club met een exclusieve sfeer, terwijl de goeduitziende mannen zippend aan de courvoisier bij de bar staan. En als we dan verder kijken in de club zie je onze gasten lekker onderuitgezakt op 1 van de banken genieten in de sfeervolle lounge met een lekker wijntje of een heerlijke cocktail.Downstairs bieden wij een heel gevarieerde dj line-up waar een ieder zijn hart kan ophalen om te swingen op zijn of haar favoriete plaat.

Upstairs heb je dan een uitstekend zicht op de gezellige en swingende mensen.

En als we dan nog een stapje hoger gaan komen we op de 2 etage, waar de gezelligheidfactor op 10 zal staan, de lekkerste oldskool en Caribische klanken zullen een vakantie gevoel bij je doen oproepen en zul je de laatste zijn die het pand zal verlaten.The Base is iets nieuws maar tegelijkertijd zeer vertrouwd.

° Entrance: 12,- (presale) (reeds gestart)

° Presale addresses: Mystere, Pico Records, Hobb’s Fashion Shoes, Eban’s Hairdesign2020 Turksagenda.nl. Alle rechten voorbehouden.
kvk 34243244
Ontwikkeling & realisatie door

Turksagenda.nl

Postbus 56727
1040AS Amsterdam

informatie: info@turksagenda.nl
verkoop: marketing@turksagenda.nl

binnenkort