DATUM

VRIJDAG
11
MEI 2012

DELEN

STEMMEN

0%

Riviera Night - Turkish Most Finest


Club Medusa
€ 15 (vvk)
22.00 - 04.00
www.rivieranight.nl
n.b.
Uitgaansleven


Riviera Night - Turkish Most Finest
Verlang jij naar de zon, de diep blauwe zee en het strand? Wees dan niet getreurd! Wij hebben de oplossing hiervoor gevonden. Het gevoel dat dagen langer duren dan normaal. Het alleen maar denken aan plezier maken en genieten. Zonder daarbij te denken aan stress of andere vormen van ongeluk. Riviera Night is een evenement dat speciaal voor jou is opgezet. Een Turks feest dat nog niet eerder in Nederland heeft plaats gevonden. Waarbij exclusiviteit en een ultiem avondje uit samenkomen. Riviera Night zal jou verlangens naar zon, zee en strand koesteren.

Op zaterdag 12 mei vindt de kick-off plaats van het nieuwe Turkse feest: Riviera Night. Voor deze speciale gelegenheid hebben wij een nieuwe en exclusieve locatie uit gekozen, namelijk: Club Medusa in Den Haag. Club Medusa is in maart feestelijk geopend. Medusa is de uitgewezen locatie waar een exclusief en elegant feest als Riviera Night gehouden kan worden. Waan je in de Riviera!
Tijdens Riviera Night zul jij je in de elite sferen begeven. De lekkerste drankjes en hapjes zullen vergezeld worden met een heerlijke muzikale invulling. Riviera Night stelt jou centraal. Waarbij de vrouw in het middelpunt staat. Of je nou zin hebt om te genieten met je vriendinnen of gewoon lekker wilt ontspannen na een week hard werken, het kan allebei tijdens Riviera Night. Genieten en ontspannen, daar draait het om tijdens Riviera Night - Turkish Most Finest!

Trek je mooiste outfit uit de kast, trommel al je vrienden en vriendinnen op en kom zaterdag 12 mei naar Club Medusa in Den Haag. De lekkerste drankjes en hapjes staan voor jou klaar. En de heerlijkste beats nodigen jou uit voor op de dansvloer. De deuren zullen om 22.00 uur open gaan.
Wil jij Riviera Night als VIP beleven? Dat kan! Er zijn een beperkt aantal VIP tafels beschikbaar. Wil jij een VIP tafel reserveren? Mail ons dan naar info@rivieranight.nl.

Entreekaarten voor de eerste editie van Riviera Night kosten in de voorverkoop maar 15 euro. Om het exclusieve gevoel te waarborgen zullen er maar een beperkt aantal entreekaarten zijn. De entreekaarten kun je kopen via Rivieranight.nl, Palatium Saray of bij een Free Record Shop. Beleef het ultieme avondje uit tijdens Riviera Night.

Wil jij kans maken op vrijkaarten voor Riviera Night? Volg ons dan op Twitter.com/RivieraNight en Like ons op Facebook.com/RivieraNight en wie weet win jij vrijkaarten voor Riviera Night.

Let op, mannen moeten in gezelschap van een vrouw zijn!

Deejays: Eren E & Residents

Voorverkoop entreekaarten: Palatium Saray en alle Free Record Shops

Reacties2022 Turksagenda.nl. Alle rechten voorbehouden.
kvk 34243244
Ontwikkeling & realisatie door

Turksagenda.nl

Postbus 56727
1040AS Amsterdam

informatie: info@turksagenda.nl
verkoop: marketing@turksagenda.nl