DATUM

ZONDAG
25
NOVEMBER 2018

DELEN

STEMMEN

100%

Stand Up : Kaan Sekban


Podium Mozaiek
€ 35
20.00
020-580 0380
Theater/Dans


Een doldwaze vertelling over de transitie van bankier tot acteur!

Kaan Sekban is de nieuwe gevierde stand-up comedian van Turkije. Grootheden als Cem Ylmaz zijn groot fan en geen zaal is Kaan meer te groot. De voorstelling van deze ex-bankier is een mix van rariteiten die onderdeel lijken te zijn geworden van onze hedendaagse gehaaste leefcultuur. De show is een hilarische confrontatie met veel herkenbare gebeurtenissen op zowel de werkvloer als ons social media gebruik.

Let op: Deze voorstelling is volledig in het Turks, bestaat uit twee delen en duurt 3 uur.

Na 10 jaar in een wolkenkrabber in de harde zakenwereld te hebben gewerkt besluit Kaan Sekban een acteursopleiding te volgen in het buitenland en afscheid te nemen van de witte boorden om een carrière op het podium na te streven. Hierbij neemt hij die 10 jaar in de zakenwereld op de korrel: die zogenaamde managers die eigenlijk niets managen, zakenvrienden die helemaal geen vrienden blijken te zijn, verteld uit het perspectief van een dromen najagend voormalig kantoorheld.

Alles opgeven voor een droom. In Amerika een acteursopleiding volgen met je creditcard-limiet om vervolgens in je eigen slaapkamer voor het gordijn een online talkshow te beginnen.En vooral niet opgeven totdat je wordt uitgenodigd op een podium en je verhaal een doorslaand succes wordt ondanks alle tegenslagen en moeilijkheden.

Een inspirerend succesverhaal voor al die mensen die elke dag naar hun werk gaan i.p.v. hun dromen na te jagen.

Kaartverkoop

Reacties2020 Turksagenda.nl. Alle rechten voorbehouden.
kvk 34243244
Ontwikkeling & realisatie door

Turksagenda.nl

Postbus 56727
1040AS Amsterdam

informatie: info@turksagenda.nl
verkoop: marketing@turksagenda.nl