vrijdag 09 februari • 20:00

Live on stage: Pinhâni

TivoliVredenburg
-
Vredenburgkade 11 Utrecht
Entree: €44,75
Live on stage Concert
VRIJDAG
09 FEB
20:00

Pinhâni staat voor een eclectische samensmelting van traditionele muziekstijlen uit alle regio’s van Turkije. Ze spelen overal; van grote podia tot in de meest afgelegen Turkse steden.

Pinhâni boekte het eerste succes toen een nummer uit hun eerste album de soundtrack werd van een beroemde Turkse TV serie. Het tweede album werd zo goed ontvangen dat zij regelmatig voor uitverkochte zalen optraden in de belangrijkste concerthallen. Terwijl zij achterban opbouwden door zoveel mogelijk op te treden, produceerde de band ook continue nieuwe muziek. Door het gebruik van traditionele melodieën en ritmes en deze om te zetten in iets compleet nieuws hebben zij 8 albums en 15 singles uitgebracht. Met hun laatste album "Küçük Bir Evde" en hun laatste hitsingles "Dünyadan Uzak" en "Bilir O Beni", blijft Pinhâni bouwen aan hun fanbase.


Informatie

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11, Utrecht
030-7606777

Tickets

Ben je op zoek naar tickets voor Live on stage: Pinhâni? Selecteer dan eenvoudig een ticket en klik op 'bestel'. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de organisator waar je de tickets kunt bestellen. Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisator.

Anderen bekeken ook