zaterdag 24 februari • 20:45

Concert: Musa Eroğlu & Güler Duman

TivoliVredenburg
-
Vredenburgkade 11 Utrecht
Entree: €55,50
Algemeen
ZATERDAG
24 FEB
20:45

Musa Eroğlu (1946) is een van de grootmeesters van de Turkse volksmuziek. Op jonge leeftijd raakt hij geïnteresseerd in muziek en bogon baglama te spelen.

Hij is baglama-speler en zanger van oude en nieuwe eigen geschreven ballades. Ook brengt de populaire zanger Alevitische soefi-liederen en muziek en liederen over de oude volkshelden van Anatolië, die streden tegen onderdrukking. De album serie ‘Muhabbet’ leverde een belangrijke bijdrage aan de verspreiding van Turkse volksmuziek onder grote massa's. Met het nummer ‘Mihriban’, bereikte hij zijn topniveau.

Güler Duman (1967) is een Turkse zanger, songwriter, componist, tv-presentator en muziekleraar. Ze concentreert zich op Turkse volksmuziek.

Met de albums die ze sinds het begin van de jaren tachtig heeft uitgebracht, is ze een van de legendarische artiesten van de Turkse volksmuziek geworden. Güler Duman, die haar eigen teksten schreef en haar eigen composities componeerde, werd een van de bestverkochte namen in de Turkse volksmuziek met bijna 10 miljoen verkochte albums in Turkije en Europa. Ze is een van de beste vrouwelijke Turkse volksmuziekartiesten in Turkije.








Informatie

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11, Utrecht
030-7606777

Tickets

Ben je op zoek naar tickets voor Concert: Musa Eroğlu & Güler Duman? Selecteer dan eenvoudig een ticket en klik op 'bestel'. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de organisator waar je de tickets kunt bestellen. Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisator.

Anderen bekeken ook