vrijdag 23 februari • 21:00

BURAY

Poppodium Effenaar
-
Dommelstraat 2 Eindhoven
Entree: €39,95
Live on stage Concert
VRIJDAG
23 FEB
21:00

Mis de opwindende optredens van de populaire sensatie Buray tijdens zijn Europese tournee niet! De getalenteerde zanger uit Turkije, Buray, gaat opnieuw door Europa toeren na het grote succes van zijn vorige uitverkochte tour.

Deze geliefde singer-songwriter brak acht jaar geleden door met zijn eerste album "Bir Şişe Aşk", met hits zoals 'İstersen', 'Sen Sevda Mısın' en 'Kimse'nin Suçu Yok'. Met zijn opvolgende albums 'Sahiden' en 'Kehanet' verbrak hij talloze records en vestigde hij definitief zijn naam binnen de Turkse popscene. In 2021 kwam zijn meest recente album 'Başka Hikayeler' uit, met het nummer 'Alaz Alaz' dat meteen een grote hit werd. Nu staat hij op het punt om een nieuw album uit te brengen en zijn fans in Europa te ontmoeten met gloednieuwe hits! Doe mee aan zijn langverwachte Europese tournee en laat je betoveren door zijn romantische en opzwepende nummers van de Turkse zanger Buray!


Informatie

Poppodium Effenaar
Dommelstraat 2, Eindhoven
040 311 8312
effenaar.nl

Tickets

Ben je op zoek naar tickets voor BURAY? Selecteer dan eenvoudig een ticket en klik op 'bestel'. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de organisator waar je de tickets kunt bestellen. Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisator.

Anderen bekeken ook