zaterdag 17 februari • 20:00

Theater : Bekir Develi

Theater Aan De Schie
-
Stadserf 1 Schiedam
Entree: €0,-
Algemeen
ZATERDAG
17 FEB
20:00

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat de getalenteerde Bekir Develi, als onderdeel van zijn exclusieve tournee door Nederland en Duitsland, een speciaal optreden zal verzorgen voor onze bezoekers uit Europa. Kom en ervaar een avond vol cultuur, humor en inzicht met Bekir Develi in het prachtige Theater aan de Schie op 17 februari.

Develi, bekend om zijn unieke stijl en vermogen om het publiek te boeien met zijn verhalen en inzichten, brengt een onvergetelijke show die zowel vermaakt als verrijkt. Dit evenement is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in een diepere kijk op cultuur, geschiedenis en maatschappelijke onderwerpen, gepresenteerd met een vleugje humor.

Mis deze unieke kans niet om Bekir Develi live te zien in één van de meest sfeervolle theaters in Nederland. Kaarten zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!





Tickets

Ben je op zoek naar tickets voor Theater : Bekir Develi? Selecteer dan eenvoudig een ticket en klik op 'bestel'. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de organisator waar je de tickets kunt bestellen. Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisator.

Anderen bekeken ook