DATUM

ZATERDAG
13
OKTOBER 2018

DELEN

STEMMEN

100%

1001 Nights


Eventcenter Fokker
€ 47,50
18.00 - 23.00
0648209795
Cultureel


1001 Nights – muzikale reis door het Oosten

Voor de liefhebber van de gerechten en muziek uit het mysterieuze Oosten!

Op deze muzikale avond maakt u een reis door het Oosten en hoort u de betoverende muziek uit Turkije, Libanon, Syrië en Azerbeidzjan. Naast de muziek maakt u ook kennis met de heerlijke gerechten uit dezelfde regionen.

Muziek door het Göksel Yilmaz ensemble, sierlijke buikdans door Yasmin Jordy en de zinnenstrelende gerechten van MezzeS

Het Göksel Yilmaz ensemble is internationaal bekend en heeft een brede repertoire; in Nederland bekend van grote festivals en muziekpodia, in theaters waaronder de Music Meeting in Nijmegen, het Dunya Festival in Rotterdam, RASA in Utrecht en Het Concertgebouw in Amsterdam. Het spel van het multi-etnische het Göksel Yılmaz Ensemble wordt vooral gekenmerkt door zijn grote ritmische kracht. Tijdens hun bijzondere optredens wordt de luisteraar meegevoerd op een muzikale reis door het leven, van verlangen tot opstand, verdriet tot intense liefde en blijdschap. Het ensemble laat zich beïnvloeden door traditionele oosterse muziek, maar ook westerse stijlen als jazz, blues en klassiek. Het ensemble speelde ook met grootheden Jan Akkerman en Eric Vloeimans.

Buikdansshow met Yasmin Jordy; professioneel buikdanseres uit Cairo.

MezzeS verzorgt de overheerlijke gerechten op deze avond. Sezen Özgur is de onvermoeibare, drijvende kracht achter MezzeS. Met haar passie en liefde voor het koken creëert Sezen de meest lekkere gerechten. Naast haar passie voor het koken is Sezen onbegrensd in haar creaties; van catering tot workshops tot muzikale diners, alles is mogelijk!

Kom, kom weer, wie je ook bent, kom! Zoeker, vuuraanbidder of vriend van het verlaten. Kom! Kom ook al heb je je beloften 100 keer gebroken. Ons portaal is dat van de hoop.
(Mevlana Celaleddin Rumi, 1207-1273).

Ticket prijs: €47,50
INCL. BUFFET & ADANA KEBAB BBQ
INCL. 4 CONSUMPTIE MUNTEN (ALCOHOL INBEGREPEN)

Beperkt aantal tickets verkrijgbaar!
GEEN deurverkoop, entree alleen met ticket.

Tickets:
Kaartverkoop

Reacties2019 Turksagenda.nl. Alle rechten voorbehouden.
kvk 34243244
Ontwikkeling & realisatie door

Turksagenda.nl

Postbus 56727
1040AS Amsterdam

informatie: info@turksagenda.nl
verkoop: marketing@turksagenda.nl