Mustafa Sandal in Arnhem

Iedereen met Turkse roots kan zijn grote hits meezingen: Mustafa Sandal, veroverde de Turkse harten met Onun Arabasi Var en boekte internationaal succes met Isyankar en Aşka Yürek Gerek. Samen met orkest reist hij af naar Musis voor een exclusieve show in Nederland!

Sinds de jaren negentig is Sandal niet weg te denken uit de Turkse muziek. Zijn hit Onun Arabasi Var wordt meegezongen door alle leeftijden in alle streken van het land. Zijn debuutalbum Suç Bende uit in 1994 zorgde voor 140 concerten in Turkije en 30 concerten in het buitenland. Later schreef hij (inter)nationaal meerdere hits op zijn naam, waaronder Aya Benzer, Isyankar, Jest Oldu en Aşka Yürek Gerek. Gedurende zijn carrière bleef Sandal vele albums uitbrengen en vele prijzen winnen. In 2011 werd zijn single met Gülben Ergen Şıkır Şıkır het meest gedownloade nummer van het jaar. Wereldwijd verkocht hij meer dan 14 miljoen albums. Op dit moment teistert hij de Turkse hitlijsten met zijn Mod, een duet met de populaire Turkse singer-songwriter Zeynep Bastik.

Sandal heeft in zijn carrière samengewerkt met vele Turkse grootheden in de muziek, waaronder Ajda Pekkan, Sezen Aksu en Hakan Peker. Daarnaast produceerde hij voor onder andere Zerrin Özer, Ayşegül Aldinç en Yonca Evcimik.

Dit is een staconcert, op het balkon worden zitplaatsen aangeboden

LocatieMusis
AdresVelperbinnensingel 15, Arnhem

arnhem musis mustafa sandal