Komt Teoman nog wel naar Nederland?

Teoman is druk bezig met zijn tour in Turkije met een uitschieter in London oktober dit jaar. Teoman, die groot nieuws was toen hij eerder stopte met muziek en twee jaar later terugkeerde naar het podium, werd gezien in Nişantaşı. 

‘Denk je eraan om weer te gaan acteren?’ de vraag werd gesteld.

In een gesprek met Snobmagazine antwoordde de zanger: “Ik ben te lui om te werken. Ik ben overal lui voor. Het gaat waarschijnlijk om de ouderdom…”. Kunnen we hieruit concluderen dat Teoman binnenkort de handdoek weer in de ring gooit? Wij hopen in ieder geval van niet! Een klein lichtpuntje – voor de verandering droeg Teoman geen zwarte kleren.

Wie is Teoman?

Fazlı Teoman Yakupoğlu (54) is een Turkse akoestische rockzanger en songwriter, geboren in Istanbul met roots uit Alucra. Na een korte tijd te zijn begonnen in de band Mirage heeft hij nog uiteindelijk zijn draai gevonden als solo artiest. Zijn carriere kreeg een boost na het winnen van de beste nummer tijdens de Roxy Music Contest in 1996. Zijn grootste hits zijn onder meer Paramparça, Senden Önce Senden Sonra, 17 en Papatya.

showbiz teoman