Âşıklar Bayramı, nieuwe film met Kıvanç

De bekende acteur Kıvanç Tatlıtuğ, die al een heel tijd niet te zien is op het witte doek en als laatst te bewonderen was in Organize Isleri (2019), komt met een hagelnieuwe film in samen werking met Netflix.

In de film speelt Kıvanç een advocaat die samen met zijn vader (Settar Tanriögen) op weg is naar een festival. Onderweg verloopt de hereniging tussen beide niet zoals verwacht.

De film is een verfilming van de gelijknamige roman van Kemal Varol en zal vanaf 2 september te zien zijn op Netflix. Samen met Yasemin Allen gaat Kıvanç de hoofdrol vervullen wat grotendeels is opgenomen in Kars.

Netflix : The Festival of Troubadours

Cinema : Asiklar Bayrami (2022)

Wie is Kivanc Tatlıtuğ?

In het jaar 2002 won hij Best Model of Turkey en Best Model of the World. Internationaal is hij vooral bekend geworden nadat de succesvolle serie Gümüş (2005-2007) en Aşk-ı Memnu (2008–2010) aan buitenlandse televisiezenders in de Balkan en Midden-Oosten werd verkocht. Daarnaast speelde Kıvanç als hoofdrolspeler in de film Kelebeğin Rüyası (2013). Dit werd de Turkse inzending voor de Oscars in de categorie beste niet-Engelstalige film, maar werd uiteindelijk niet genomineerd. Daarentegen won de film in Turkije vijf prijzen tijdens de 46e SİYAD Awards waarvan een voor Kıvanç was voor beste mannelijke hoofdrol.

Bron : wikipedia

film Kıvanç Tatlıtuğ netflix Yasemin allen