Benefietconcert slachtoffers aardbeving

Op vrijdag 17 februari vindt bij ons een benefietconcert voor Turkije en Syrië plaats. Initiatiefnemers zangeres Meral Polat en concertorganisator Mystiek Productions voelen de noodzaak om ook iets te doen voor de slachtoffers in het gebied. Zij bundelen hun krachten met een grote groep muzikanten en diverse podia en organiseren gezamenlijk een reeks benefietconcerten. 

Een bezield muzikaal programma voor Turkije en Syrië; gepresenteerd door Fidan Ekiz en Jan Douwe Kroeske en met optredens van onder meer Kovacs, Wasim Arslan, Naaz, Efe Erdem, Meral Polat Trio, Ragazze Quartet en Derek Otte. 

De artiesten die optreden doen dit geheel belangeloos. De gehele opbrengsten van dit concert gaat naar de Giro 555 actie voor de slachtoffers in het rampgebied.

De vreselijke beelden van de gevolgen van aardbevingen in Turkije en Syrië raken ons allemaal. Het dodental loopt hard op, inmiddels boven de 21.000. Hele gebieden liggen in puin en grote aantallen mensen zijn nog vermist. Er is dringend behoefte aan medische hulp, voeding en onderdak. Ook in Nederland zijn velen onzeker over het lot van familieleden en bekenden in het getroffen gebied. Meral Polat: Op dit moment is er vooral heel veel geld nodig, zodat ter plekke medische zorg, opvang en hulp geboden kan worden door de professionele instellingen

Koop je ticket en draag bij aan de Giro 555 actie voor Turkije en Syrië!

Andere data van de reeks benefietconcerten:

aardbeving amsterdam benefiet concert giro555 haarlem meervaart mozaiek paradiso