Nieuwe film van Sunal : Hava Muhalefeti

Op 14 april gaat de nieuwe komediefilm Hava Muhalefeti, geregisseerd door Murat Kepez en geschreven door Murat Kepez, Eray Akyamaner, Uğur Güvercin en Ayberk Sak, in première in de bioscopen. De hoofdrollen worden gespeeld door Ali Sunal en Doğa Rutkay, terwijl Ege Kökenli en Burak Hakkı ook belangrijke rollen hebben in de film.

Hava Muhalefeti, geproduceerd door de makers van Güldür Güldür Show, belooft veel humor en lachsalvo’s. Het verhaal draait om een groep mensen die vast komen te zitten op het vliegveld vanwege slecht weer. Het ensemble van acteurs, waaronder Ali Yoğurtçuoğlu, Kemal Uçar, Kerem Atabeyoğlu, Bülent Seyran, Ünal Yeter, Kadir Polatçı, Mekin Sezer, Mazlum Çimen, Aziz Aslan en Serkan Tatar, maken de film compleet.

Met zo’n getalenteerde cast en creatieve makers achter de film, is Hava Muhalefeti een van de meest veelbelovende komedies van het jaar. De film zal ongetwijfeld een succes worden onder de liefhebbers van het genre. Dus plan je een avondje uit in de bioscoop? Vergeet dan zeker niet om deze film op je lijstje te zetten!

Wie is Ali Sunal?

Ali Sunal is een bekende Turkse acteur en komiek. Hij werd geboren op 22 mei 1978 in Istanbul, Turkije, als de zoon van de beroemde acteur en komiek Kemal Sunal. Na zijn middelbare school studeerde Ali Sunal aan de Mimar Sinan Universiteit in Istanbul, waar hij afstudeerde aan de Faculteit Schone Kunsten.

Hij begon zijn acteercarrière in 2002 met een rol in de tv-serie ‘Dadı’. Zijn doorbraak kwam echter in 2006 toen hij werd gecast als een van de vaste spelers van het populaire komische tv-programma ‘Yahşi Cazibe’. Later speelde hij in verschillende tv-series en films, waaronder ‘Güldür Güldür Show’ en ‘Organize İşler 2: Sazan Sarmalı’.

Ali Sunal heeft ook een succesvolle carrière als stemacteur. Hij leende zijn stem aan vele personages in geanimeerde films en tv-series, waaronder ‘Toy Story 3’, ‘Kung Fu Panda 2’, ‘The Smurfs’ en ‘Tom and Jerry’.

Met zijn charmante persoonlijkheid en grappige uitstraling heeft Ali Sunal een vaste plaats veroverd in de harten van het Turkse publiek. Hij heeft ook talloze prijzen gewonnen voor zijn werk in de entertainmentindustrie en wordt beschouwd als een van de meest getalenteerde acteurs en komieken van Turkije.

ali sunal bioscoop Doğa Rutkay film Hava Muhalefeti