Amazon komt met eerste Turkse productie : Rüyanda Görürsün

Amazon Prime Video maakt zijn eerste Turkse originele film bekend met de komische romance ‘Rüyanda Görürsün’. De hoofdrol wordt gespeeld door Burcu Özberk en Murat Boz.

Geproduceerd door Lanistar Medya en geregisseerd door Cemal Alpan. Het scenario is geschreven door Umut Açıkalın. De cast van de film bestaat uit Şerif Erol, Devrim Yakut, Feridun Düzağaç, Ekin Mert Daymaz en Uğur Uzunel.

De film brengt Engin en Pelin samen in een droom, ondanks hun ongeloof in liefde en huwelijk. Engin is een succesvolle zakenman die waarde hecht aan macht, succes en luxe, terwijl Pelin, een dromerig en sterk meisje uit de middenklasse, gelooft dat ze moet wachten op haar prins op het witte paard die haar accepteert zoals ze is. Hun paden kruisen op een feestje en aan het einde van een avond waarvan ze zich niet herinneren wat er is gebeurd, ontwaken ze in een droom waarin ze al twee jaar getrouwd zijn. In het begin konden Pelin en Engin elkaar niet uitstaan, maar door wat ze ervaren in de droom, beginnen ze zich steeds meer tot elkaar aangetrokken te voelen. Net als hun nachtmerrie verandert in een droom die ze voor altijd willen laten duren, ontwaken ze in hun echte leven als twee geliefden die van elkaar gescheiden zijn. Nu is het aan hen om hun liefde om te zetten in een verhaal dat zo fantastisch is als een droom. Hun lot ligt in hun eigen handen.

burcu ozberk film murat boz ruyanda gorursun turkse film