Terzi binnenkort op Netflix!

De serie, geregisseerd door Cem Karcı en geschreven door Rana Mamatlıoğlu en Bekir Baran Sıtkı, heeft Çağatay Ulusoy in de hoofdrol en wordt vergezeld door een sterke cast van getalenteerde acteurs, waaronder Salih Bademci, Olgun Şimşek en Şifanur Gül.

Terzi zal op 2 mei wereldwijd exclusief op Netflix worden uitgezonden en de serie zal verborgen geheimen uit het verleden onthullen en verhalen over liefde, familie en vriendschap opnieuw onder de loep nemen. In elke aflevering wordt er een nieuw geheim onthuld, waarbij de diepgaande vriendschap tussen Peyami en zijn beste vriend Dimitri op de proef wordt gesteld door een liefdesverhaal. Peyami wordt gedwongen om in zijn nieuwe leven na de dood van zijn grootvader de verantwoordelijkheid voor zijn vader Mustafa op zich te nemen, die geheimen met zich meedraagt die diep geworteld zijn in de geschiedenis van zijn familie.

Terzi vertelt het verhaal van de jonge en getalenteerde kleermaker Peyami, die zijn talent van zijn grootvader heeft geërfd. Na de dood van zijn grootvader moet Peyami voor zijn vader Mustafa zorgen, die geestelijk niet in orde is en een groot geheim met zich meedraagt. Esvet, die op de vlucht is voor een misbruikrelatie, komt bij toeval in het leven van Peyami en Mustafa en brengt haar eigen geheimen met zich mee.

Cast
Regisseur: Cem Karcı
Schrijvers: Rana Mamatlıoğlu & Bekir Baran Sıtkı
Acteurs: Çağatay Ulusoy (Peyami), Salih Bademci (Dimitri), Şifanur Gül (Esvet), Olgun Şimşek (Mustafa), Ece Sükan (Suzi), Zeynep Tarhan, Murat Kılıç, Celile Toyon, Engin Şenkan, Vedat Erincin, Lila Gürmen
Producent: Onur Güvenatam
Productiebedrijf: OGM Pictures

Çağatay Ulusoy netflix Salih Bademci terzi turkse serie