Eşkıya

2 u 01 min 1996Misdaad, Drama, Thriller 16

In de vergeten steegjes van Istanbul, waar de schaduwen van het verleden zich vermengen met de beloftes van de toekomst, leeft een man die de legende van zijn tijd is geworden. Hij is geen gewone man; hij is een outlaw, een "eskiya", gevormd door de harde realiteit van het leven en de bittere smaak van verraad.

Zijn naam is Baran, een naam die fluistert door de straten en de harten van hen die hem vrezen en bewonderen. Na 35 jaar achter tralies te hebben gezeten, keert hij terug naar een wereld die hem veranderd heeft, maar waar zijn wraaklust onveranderd is gebleven.

Gedreven door een onbreekbare wil en de herinnering aan zijn verloren liefde, begint Baran aan een reis van wraak en verlossing. Maar in de duistere onderwereld van misdaad en corruptie, zal hij ontdekken dat zijn grootste vijanden niet altijd degenen zijn die hij verwacht.

"Eskiya" is een episch verhaal van liefde, verraad en de zoektocht naar menselijkheid te midden van de chaos van het bestaan. En in het hart van dit verhaal staat één man, vastbesloten om zijn lot te omarmen en zijn legende te schrijven in de geschiedenis van een land dat hem zowel heeft gevormd als verscheurd.

Regie: Yavuz Turgul

Cast:


Şener Şen

Uğur Yücel

Sermin Hürmeriç

Yeşim Salkım

Kamran Usluer

Kayhan Yıldızoğlu

Trailer

7.0