Concert : Gülşen

Concert
Locatie Maassilo Rotterdam
Adres Maashaven Zuidzijde 1-2, Rotterdam
Prijs Super early bird € 59 | Early Bird € 79 | € 99 | VIP € 149
Tijd 19:00
Tel n.v.t.

Gülşen Bayraktar Çolakoğlu is een Turkse singer-songwriter. Ze is geboren en getogen in Istanbul en studeerde af aan de Şehremini High School. Na het afronden van de middelbare school schreef Gülşen zich in aan de Technische Universiteit van Istanbul en begon tegelijkertijd op te treden in bars en verliet later de universiteit. In 1995 werd ze tijdens een optreden in een bar ontdekt door een componist en sloot ze een contract met Raks Muziek voor het maken van haar eerste studioalbum.

Gülşen's debuutalbum, Be Adam, werd uitgebracht in 1996, waardoor ze bekend werd in de muziekindustrie, maar ze gaf er de voorkeur aan een pauze te nemen van haar professionele carrière en zich in plaats daarvan op haar huwelijksleven te concentreren. In 2004 werd haar vierde studioalbum Of... Of... een hit in Turkije en een single met dezelfde naam als het album leverde haar zowel een Golden Butterfly Award als een Turkey Music Award op.

Het door Mü-Yap gecertificeerde album Yurtta Aşk Cihanda Aşk (2006) en haar daaropvolgende albums hadden een succesvolle verkoop, en Beni Durdursan mı? (2013) werd Turkije's best verkochte album van het jaar, gevolgd door Bangır Bangır (2015), dat het tweede best verkochte album van 2015 werd. De singles "Yurtta Aşk Cihanda Aşk", "Bi' An Gel", "Yeni Biri", "Sözde Ayrılık", "Yatcaz Kalkcaz Ordayım", "Kardan Adam", "İltimas", "Bangır Bangır" en "Bir İhtimal Biliyorum" werden allemaal nummer één hits in de Turkse Top 20.

Gülsen komt naar Nederland om een spetterende live concert te geven.
Gülsen is één van de populairste artiesten uit Turkije die al tientallen jaren meedraait in de muziekindustrie.

Wil je meezingen dan kan dat op 4 november 2022 in de Maassilo in Rotterdam.

Tickets

Gülşen

VRIJDAG
04
NOVEMBER
2022

Youtube