Concert : Sertab Erener

Concert
Locatie Muziekgebouw Eindhoven
Adres Heuvel 140, Eindhoven
Prijs € 37
Tijd 19:00
Tel 040-2442020

De geliefde Turkse artiest en popdiva Sertab Erener komt op veler verzoek op 24 september naar Nederland! De populaire zangeres, met haar ongekend krachtige stem, maakt haar opwachting in Muziekgebouw Eindhoven voor een onvergetelijk concert.

Sertab Erener genoot haar opleiding aan het staatsconservatorium in Istanbul. Zij begon haar carrière als vocalist in verschillende bands, waarna zij grote bekendheid verwierf als achtergrondzangeres van Sezen Aksu. Sertab bracht haar eerste album Sakin Ol in 1992 uit. In 2000 drong zij door op de internationale hitlijsten, met haar a capella vertolking van het nummer Zor Kadin van de groep Voice Male. In hetzelfde jaar bracht zij de EP Bu Yaz uit. Hierop is een duet met Ricky Martin te vinden (Private Emotions) en een duet met de Griekse zanger Mando (Ask/Fos). Sertab zong ook verschillende liederen van de inmiddels overleden, bekende Anatolische rockzanger Fikret Kizilok.

Een belangrijke mijlpaal was in 2003. Sertab won het Eurovisie Songfestival en het succes van “Everyway That I Can” trok haar de studio in voor haar allereerste Engelstalige album.

Haar succesvolle laatste studio-album “Ben Yaşarım” scoort momenteel nog hoog op de hitlijsten. Ze zal haar populaire nummers van dit album, aangevuld met oude klassiekers, ten gehore brengen op zaterdag 24 september in de Grote Zaal.

Tickets

Sertab Erener

ZATERDAG
24
SEPTEMBER

Youtube