Concert : Ahmet Aslan

Live on stage Concert
Locatie De Doelen
Adres Schouwburgplein 50, Rotterdam
Prijs € 29
Tijd 20:15
Tel 010-2171717

Ahmet Aslan komt komend seizoen naar Nederland voor de derde ronde van het festival ‘Masters of Anatolia’! Met zijn virtuoze spel op zijn eigen gecreëerde ‘Di-Tar’ speelt en zingt hij de sterren van de hemel en brengt hij een intiem stukje Anatolië naar Nederland.

Als ervaren musicus beleefde hij vele muzikale hoogtepunten sinds zijn doorbraak. Zo werd zijn muziek gebruikt in de populaire turkse serie Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz en ontwikkelde hij bij de World Music Academy een uniek instrument, de ‘Di-Tar’. Dit instrument is een combinatie van een gitaar en een Turkse Baglama. Het unieke geluid is te horen op zijn nieuwe album, en ook op het podium in Den Bosch. In 2003 bracht hij zijn eerste solo-album uit genaamd ‘Va u Waxt’ oftewel, Wind en Tijd, enkele tijd hierna kwam ‘Meklerin Dansi’ uit. De muziek van Ahmet Aslan is continu in beweging. Hij staat niet stil en ontwikkelt zijn muziek opnieuw en opnieuw. Dit is goed te horen op zijn laatste album. De muzikale tonen worden vergezeld van zijn intieme zangwerken en laten je voor heel even voelen hoe het is om door de heuvels van Anatolië te zwerven.

Je krijgt niet elke dag de kans om naar een echte meester uit Anatolië te luisteren. Kom en deel deze unieke avond met Ahmet Aslan!

Tickets

Ahmet Aslan

ZATERDAG
25
FEBRUARI

Youtube