zondag 28 mei • 20:30

Theater : Çift Terapisi

Theater Zuidplein
-
Gooilandsingel 95, Rotterdam
Entree: € 40 | € 50
Theater
ZONDAG
28 MEI
20:30
Komen dezelfde problemen vaker voor in man-vrouwrelaties of is elke relatie anders? Berfu Yenenler en Eser Yenenler gaan samen met het publiek beslissen of het nodig is om in relatietherapie te gaan. Ze willen de problemen die zij ervaren in hun relatie oplossen.
Esen Yenenler Eser Yenenler is een Turkse acteur, presentator en komiek geboren op 25 maart 1982 in Istanbul, Turkije. Hij begon zijn carrière als acteur in 2005 met de tv-serie "Aliye" en heeft sindsdien in verschillende tv-series en films gespeeld, waaronder "Genis Aile", "Yahsi Cazibe" en "Çok Güzel Hareketler Bunlar". Hij heeft ook als presentator gewerkt voor verschillende tv-programma's, waaronder "Survivor", "Yetenek Sizsiniz Türkiye" en "O Ses Türkiye". Naast zijn werk in de entertainmentindustrie is Eser Yenenler ook een fervent sportliefhebber en heeft hij deelgenomen aan verschillende sportevenementen. Hij is ook actief betrokken bij verschillende goede doelen en liefdadigheidsorganisaties.

Tickets

Ben je op zoek naar tickets voor Theater : Çift Terapisi? Selecteer dan eenvoudig een ticket en klik op 'bestel'. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de organisator waar je de tickets kunt bestellen. Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisator.

Anderen bekeken ook