vrijdag 05 mei • 20:30

Concert : Hirai Zerdüş

TivoliVredenburg
-
Vredenburgkade 11, Utrecht
Entree: € 50,50 | € 61,50 | € 81,50
Live on stage Concert
VRIJDAG
05 MEI
20:30
Op vrijdag 5 mei 2023 staat HiraiZerdüş in de Grote Zaal van TivoliVredenburg. De van oorsprong schrijver houdt er de laatste jaren ook een muzikale carrière op na, hij is bekend van onder andere het nummer Papatye.
Hakan Bozdag Hakan Bozdağ, geboren in Turkije, is een elektronische muziekproducer en DJ die bekend staat onder de artiestennaam Hirai Zerdüş. Hij begon zijn muzikale carrière in 2017 en heeft sindsdien verschillende tracks uitgebracht in diverse genres, waaronder house, techno en trance. Hakan heeft een unieke stijl van elektronische muziek gecreëerd, die wordt gekenmerkt door een combinatie van melodieuze klanken en ritmische beats. Hij haalt inspiratie uit verschillende muziekgenres en artiesten, waaronder Jean-Michel Jarre, Daft Punk en Deadmau5. In 2019 bracht Hakan zijn debuut-EP "Runaway" uit op het label Morphosis Records. De EP bevatte vijf tracks, waaronder de titeltrack "Runaway", die een instant hit werd en veel airplay kreeg op radiostations en muziekplatforms. Zijn andere tracks, zoals "Fractals", "Lost in My Mind" en "Wayfarer", werden ook goed ontvangen door het publiek en de muziekpers.

Tickets

Ben je op zoek naar tickets voor Concert : Hirai Zerdüş? Selecteer dan eenvoudig een ticket en klik op 'bestel'. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de organisator waar je de tickets kunt bestellen. Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisator.

Anderen bekeken ook