woensdag 10 mei • 19:30 - 21:30

Theater : Roma’da Bir Cinayet

Posttheater
-
Rosendaalsestraat 27, Arnhem
Entree: € 23,75
Theater
WOENSDAG
10 MEI
19:30 - 21:30
Want elke weg leidt tenslotte naar Rome en elke verliezer zoekt altijd naar de liefde. Een jong stel koos een consulaat in Rome voor hun eerste officiële stap in hun relatie op weg naar geluk. Er gaan echter minuten voorbij in het consulaat van Rome. Ze kunnen niet trouwen! Een moord in Rome wordt een bruiloft! Maar het is niet het jonge paar dat sterft of trouwt! “Romada cinayet” is een tragikomisch spel dat begint als een roman van Agahtha Cristie en de indruk wekt dat er elk moment een moord kan plaatsvinden, ondanks de komische elementen in het stuk. Maar aan het einde van het spel is er geen moordenaar of moordenaar! Moord is de interpretatie van man-vrouwrelaties uit de ontaarde wereld van vandaag. Eén act, met zijn nooit eindigende tempo, neemt het publiek mee naar een interessant huwelijk op het consulaat en een interessant verhoor door de ogen van een echtscheidingsadvocaat.
Artiesten Çiçek Dilligil Kubilay Penbeklioglu Melek Sahin Burak Uyanik Dilara Mücaviroglu “Çünkü ne de olsa her yol Roma’ya çıkar, her kaybeden de mutlaka aşkı arar.” Tek perde, asla inmeyen temposuyla ROMA’DA BİR CİNAYET izleyenleri Roma Konsolosluğunda ilginç bir evliliğe ve bir boşanma avukatının gözünden ilginç bir sorguya götürüyor.

Tickets

Ben je op zoek naar tickets voor Theater : Roma’da Bir Cinayet? Selecteer dan eenvoudig een ticket en klik op 'bestel'. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de organisator waar je de tickets kunt bestellen. Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisator.

Anderen bekeken ook