donderdag 30 november • 20:30

Concert : Murda

Paradiso
-
Weteringschans 6-8 Amsterdam
Entree: €35,-
Concert
DONDERDAG
30 NOV
20:30

Murda is al 14 jaar een vaste waarde in de hiphopscene. Zijn debuut EP ‘Turkse Pizza’ en het album ‘De Kassier’ worden beschouwd als moderne klassiekers. Na een periode van afwezigheid brengt Murda sinds 2015 weer muziek uit. Inmiddels heeft hij 23 singles met een Top 100 notering op zijn naam staan, waaronder de nummer 1 hit ‘Rompe’. ‘Shutdown’ met SFB is een ware evergreen, die nog steeds clubs en festivals compleet op zijn kop zet. 


Murda zijn internationale doorbraak kwam in 2019, toen hij samen met Ezhel de nummer 1 hits 'Bi Sonraki Hayatimda Gel' en 'AYA' uitbracht. Het album ‘Made In Turkey’ volgde en behoort tot één van de meest beluisterde albums in Turkije ooit. Ook solo scoort Murda. 'Eh Baba' van het solo-album 'Doğa' belandde op nummer 1. 


Murda, wiens echte naam Özdemir, is een getalenteerde Turkse rapper die in korte tijd naam heeft gemaakt in de muziekindustrie. Geboren op 19 september 1988 in Amsterdam, Nederland, heeft Murda een unieke en herkenbare stijl ontwikkeld die zowel de Turkse als de Nederlandse cultuur weerspiegelt.
Informatie

Paradiso
Weteringschans 6-8, Amsterdam
020 626 4521
paradiso.nl

Tickets

Ben je op zoek naar tickets voor Concert : Murda? Selecteer dan eenvoudig een ticket en klik op 'bestel'. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de organisator waar je de tickets kunt bestellen. Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisator.

Anderen bekeken ook