donderdag 26 oktober • 19:15

Film: Beraber (incl regisseur en acteur)

Lantarenvenster
-
Otto Reuchlinweg 996 Rotterdam
Entree: €11,-
Film
DONDERDAG
26 OKT
19:15

De eerste Turks-Nederlandse film ooit! De 14-jarige freerunner Zeki verhuist samen met zijn vader van Rotterdam naar een luxe villawijk in Istanboel. Daar komt hij in contact met een groep jongeren. Om bij hen te horen begint hij met zakkenrollen en doet hij er alles aan om zijn twee levens gescheiden van elkaar te houden. Freerunner Zeki (14) voelt zich opgesloten in een luxe villawijk in Istanboel, waar hij met zijn vader naartoe verhuisde vanuit Rotterdam. Het nieuwe huis is van alle gemakken voorzien, maar ligt in een compound en de portier heeft de opdracht gekregen de kinderen die daar wonen niet zonder begeleiding naar buiten te laten gaan. Tijdens deze eenzame zomervakantie zoekt Zeki vrijheid buiten de muren, waar hij in een arme wijk wordt opgenomen in een groep straatjongeren die geld verdienen met zakkenrollen. Al freerunnend ontdekt hij de stad, en raakt hij bevriend met Kemal, een jongen uit de ‘varos’ (arme buurt). 

Beraber is een film van de Rotterdamse Mete Gümürhan die o.a. succes oogstte met Young Wrestlers uit 2016.

voor complete programma zie : https://www.lantarenvenster.nl/programma/beraber/

Op donderdag 26 oktober zijn de Rotterdamse regisseur Mete Gümürhan en acteur Alihan Sahin te gast voor een Q&A na de voorstelling van 19:15. Tenny Tenzer, verslaggever bij TV Rijnmond, zal het gesprek leiden.


Tickets

Ben je op zoek naar tickets voor Film: Beraber (incl regisseur en acteur)? Selecteer dan eenvoudig een ticket en klik op 'bestel'. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de organisator waar je de tickets kunt bestellen. Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisator.

Anderen bekeken ook