zondag 03 december • 15:00

Theater : Öl'ün Bizi Ayırana Dek

Rijswijkse Schouwburg
-
Generaal Spoorlaan 10 Rijswijk
Entree: €35,-
Algemeen
ZONDAG
03 DEC
15:00

De komedie "Tot de Dood Ons Scheidt" met de schitterende prestaties van Hakan Yılmaz, Ebru Cündübeyoğlu en Volkan Aktan heeft grote successen geboekt en heeft de kassa's doen rinkelen. "Tot de Dood Ons Scheidt," een plezierige theaterkomedie die kleur geeft aan de dag van kunstliefhebbers, wordt gepresenteerd door Orontes Productions en ontmoet het publiek in Rijswijkse Schouwburg / Rijswijk in Nederland.


Het verhaal van het stuk gaat als volgt:

Cansu en Serdar zijn een stel dat heeft besloten hun huwelijk te beëindigen. Ze nemen deel aan een afscheidsfeest voordat ze scheiden. Maar wanneer ze de volgende ochtend wakker worden, realiseren ze zich dat ze in hetzelfde bed liggen. Ze herinneren zich weinig van de avond ervoor. Het grote verrassingselement voor Cansu en Serdar is het lijk dat op de bank in de woonkamer ligt.

Wie is de moordenaar?

Het stel weet niet wat ze moeten doen. Ze moeten niet alleen antwoord geven op de vraag "Wie van ons is de moordenaar?" maar ook hun relatie, huwelijk, verleden en de gebeurtenissen die hen tot dit punt hebben gebracht, opnieuw evalueren. Ze zullen moeten omgaan met verschillende verrassingen die op hun pad komen. We raden u aan deze geweldige komedie niet te missen!


Tickets

Ben je op zoek naar tickets voor Theater : Öl'ün Bizi Ayırana Dek? Selecteer dan eenvoudig een ticket en klik op 'bestel'. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de organisator waar je de tickets kunt bestellen. Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisator.

Anderen bekeken ook