donderdag 23 mei • 19:00

Live on Stage : Altın Gün

TivoliVredenburg
-
Vredenburgkade 11 Utrecht
Entree: €0,-
Live on stage Concert
DONDERDAG
23 MEI
19:00

Altın Gün brengt de Turkse psychedelische folkrock uit de seventies op onweerstaanbare wijze weer tot leven. De band bestaat uit muzikanten met zeer diverse achtergrond, van Nederlands en Turks tot Indonesisch. Obscure classics uit het genre worden door Altın Gün (Turks voor ‘gouden dag’) opgefunkt met andere maatsoorten, zoemende bassen, zwoele orgels en stevige riffs van het luit-achtige instrument de saz.

Na lovende recenties voor tweede album Gece (2019) verscheen Yol (2022), waarop ook een internationaal, poppy en dromerig geluid klinkt. Met eveneens in 2022 uitgebracht bonusalbum Alem laat de band horen ook elektronisch en dansbaar te zijn. Dit jaar gaat Altın Gün terug naar hun originele sound met het album Aşk. De aanstekelijke energie van hun liveoptredens weten ze dit keer zó goed vast te leggen, dat het bijna een livealbum lijkt!


Informatie

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11, Utrecht
030-7606777

Tickets

Ben je op zoek naar tickets voor Live on Stage : Altın Gün? Selecteer dan eenvoudig een ticket en klik op 'bestel'. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de organisator waar je de tickets kunt bestellen. Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisator.

Anderen bekeken ook