zondag 24 december • 19:00

Live on Stage : Alişan

Expo Greater Amsterdam
-
Stelling 1 Vijfhuizen
Entree: €8,-
Algemeen
ZONDAG
24 DEC
19:00

Op 24 december brengen we een onvergetelijke avond vol muziek en entertainment naar Expo Greater Amsterdam, met niemand minder dan de gerenommeerde artiest Alişan als hoofdact! Alişan, een icoon in de Turkse muziekindustrie, staat bekend om zijn betoverende stem en charismatische podiumoptredens. Met een carrière die zich uitstrekt over decennia, heeft hij een indrukwekkend repertoire opgebouwd dat een breed scala aan muziekliefhebbers aanspreekt.

De muzikale reis van Alişan begon in de vroege jaren, waarin hij al snel de harten veroverde van zowel lokale als internationale fans. Zijn unieke vermogen om emoties te vangen in melodieën maakt hem een ware meester in zijn vak.

Alişan's muziek omarmt diverse genres en zijn nummers weerspiegelen thema's van liefde, passie en levenservaring. Met hits die de tand des tijds hebben doorstaan en een onmiskenbaar talent voor het raken van de juiste snaren, belooft het concert van Alişan een onvergetelijke avond te worden. Bereid je voor op een reis door zijn grootste hits en geniet van een betoverende live-ervaring die je nog lang zal bijblijven.

Mis deze kans niet om Alişan live te zien optreden in Expo Greater Amsterdam op 24 december. Een avond vol muziek, emotie en herinneringen wacht op je. Koop nu je tickets en maak deel uit van dit bijzondere muzikale evenement.


Informatie

Expo Greater Amsterdam
Stelling 1, Vijfhuizen

expogreateramsterdam.nl

Anderen bekeken ook