maandag 25 december • 19:00

Live on Stage : Demet Akalın

Expo Greater Amsterdam
-
Stelling 1 Vijfhuizen
Entree: €0,-
Algemeen
MAANDAG
25 DEC
19:00

Op 25 december brengen we een spetterende avond vol muziek en entertainment naar Expo Greater Amsterdam, met niemand minder dan de fenomenale artiest Demet Akalın als headliner! Demet Akalın, een van de meest invloedrijke en geliefde zangeressen in de Turkse muziekindustrie, betovert het publiek met haar krachtige stem en energieke optredens.

Met een carrière die zich uitstrekt over vele succesvolle jaren, heeft ze een indrukwekkend repertoire opgebouwd en is ze geliefd bij fans van alle leeftijden. Demet's muziek is een weerspiegeling van haar veelzijdige talent en haar vermogen om emoties tot leven te brengen door middel van melodieën.

 Ze heeft een unieke stijl die elementen van pop, R&B en traditionele Turkse muziek combineert, waardoor haar muziek een breed publiek aanspreekt. Met hits die de hitlijsten domineren en een podiumaanwezigheid die ongeëvenaard is, belooft het concert van Demet Akalın een onvergetelijke avond te worden. Bereid je voor op een avond vol energie, passie en muzikale hoogtepunten die je zullen betoveren en inspireren.

 

Mis deze kans niet om Demet Akalın live te zien optreden in Expo Greater Amsterdam op 25 december. Koop nu je tickets en maak deel uit van dit spectaculaire muzikale evenement dat je nog lang zal bijblijven!Informatie

Expo Greater Amsterdam
Stelling 1, Vijfhuizen

expogreateramsterdam.nl

Tickets

Ben je op zoek naar tickets voor Live on Stage : Demet Akalın? Selecteer dan eenvoudig een ticket en klik op 'bestel'. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de organisator waar je de tickets kunt bestellen. Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisator.

Anderen bekeken ook