vrijdag 08 december • 20:00

Concert : Tan Taşcı

Royal Theater Carre
-
Amstel 115 Amsterdam
Entree: €0,-
Algemeen
VRIJDAG
08 DEC
20:00

De Turkse singer-songwriter Tan Tasci komt voor zijn langverwachte optreden naar Carré. Wereldwijd heeft hij al vele harten van muziekliefhebbers van veroverd. Dat internationale karakter hoor je terug in zijn werk, vol emotie, passie en lyrische magie.

Tasci is bekend van succesvolle hits als 'Rica Ederim' en 'Yalan' en vele gedenkwaardige en uitverkochte optredens. Zijn intrigerende zang en song writing is geaard in Turkse en Arabische muziek. Al jarenlang bouwt hij aan een welverdiende reputatie als een van de meest geliefde artiesten van deze tijd.

Tan Tasci, geboren op 30 oktober 1981 in Hannover, is een getalenteerde Turkse zanger en tekstschrijver. Zijn muzikale reis begon aan het Conservatorium van Ankara Universiteit, waar hij zich toelegde op opera en zang. Tijdens zijn studie ontwikkelde hij een passie voor tekstschrijven en trad hij regelmatig op in intieme cafélocaties.

In 2015 brak hij door met zijn debuutalbum, getiteld 'Rica Ederim'. Dit album bevatte 13 voornamelijk langzame nummers, allemaal door hemzelf geschreven. Met dit speciale album maakte hij voor het eerst zijn naam bekend in de Turkse muziekscene.

Daarna ging het snel voor Tan Tasci, met vele grote namen die graag met hem wilden samenwerken, waaronder Sezen Aksu, Serdar Ortac, Sibel Can, Muslum Gurses en Ferdi Tayfur.

In 2017 richtte Tan zijn eigen muzieklabel, TCTVL, op, waar hij zijn muziek onder uitbrengt. Bovendien biedt zijn label een platform voor jonge, onontdekte muzikale talenten, die vaak moeite hebben om door te breken. Hij begrijpt de uitdagingen van het beginnen in de muziekindustrie en wil de jeugd en opkomende artiesten de kansen geven die hij zelf ooit zocht. Tan Tasci blijft niet alleen een gewaardeerd muzikant, maar ook een mentor en een verschilmaker in de Turkse muziekwereld.

Tan Tasci in Carré wordt gepresenteerd door Kunu Entertainment.
Informatie

Royal Theater Carré
Amstel 115, Amsterdam
020-5249453

Tickets

Ben je op zoek naar tickets voor Concert : Tan Taşcı? Selecteer dan eenvoudig een ticket en klik op 'bestel'. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de organisator waar je de tickets kunt bestellen. Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisator.

Anderen bekeken ook