donderdag 15 februari • 20:30

Concert : Coşkun Karademir | Mahsa Vahdat & The Secret Ensemble

de Doelen
-
Schouwburgplein 50 Rotterdam
Entree: €0,-
Concert
DONDERDAG
15 FEB
20:30

The Secret Ensemble staat voor eenheid. Onder leiding van de Turkse baglamameester Coşkun Karademir brengt deze groep muzikanten samen die ieder in hun domein expert zijn, Anatolische soefimuziek spelen en tegelijkertijd invloeden uit hun eigen regio verwerken.

In 2016 bracht het ensemble het album Kuşların Çağrısı (‘De roep van de vogels’) uit, met de prachtige stem van de Iraanse Mahsa Vahdat als kers op de taart. Het album kreeg trouwens veel aandacht en werd door het tijdschrift Songlines geselecteerd als ‘Top of the World Album’. Ver van alle confessionele of culturele barrières viert deze muziek, in het Perzisch en Turks, de vrede en de ontmoeting van zielen die bij de wonderbaarlijke ervaring van het bestaan hoort.


Informatie

de Doelen
Schouwburgplein 50, Rotterdam
010-2171717
dedoelen.nl

Tickets

Ben je op zoek naar tickets voor Concert : Coşkun Karademir | Mahsa Vahdat & The Secret Ensemble? Selecteer dan eenvoudig een ticket en klik op 'bestel'. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de organisator waar je de tickets kunt bestellen. Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisator.

Anderen bekeken ook