zaterdag 09 december • 20:15

Concert : Sertab Erener

de Doelen
-
Schouwburgplein 50 Rotterdam
Entree: €0,-
Algemeen
ZATERDAG
09 DEC
20:15

Een avond vol muzikale betovering, waar Sertab Erener haar populairste hits zal vertolken.

Sertab Erener, Turkse popdiva en langverwachte superster, komt naar Rotterdam! Opgeleid aan het staatsconservatorium van Istanbul, begon haar carrière als vocalist in diverse bands voordat ze beroemd werd als achtergrondzangeres van Sezen Aksu. 

In 1992 bracht ze haar eerste album "Sakin Ol" uit. Haar doorbraak op internationale hitlijsten volgde in 2000 met haar prachtige acapella-versie van het nummer "Zor Kadin" van de groep Voice Male. Dat jaar bracht ze ook de EP "Bu Yaz" uit, met indrukwekkende duetten met Ricky Martin ("Private Emotions") en de Griekse zanger Mando ("Ask/Fos"). Bovendien heeft Sertab Erener verschillende nummers van de beroemde Anatolische rockzanger Fikret Kizilok vertolkt.

Sertab Erener maakt een mix van verschillende muziekgenres en combineert elementen van pop, rock, jazz en traditionele Turkse muziek. Ze heeft een veelzijdig vocaal bereik en staat bekend om haar vermogen om haar zangstijl aan te passen aan verschillende muziekstijlen en stemmingen.

Een belangrijk hoogtepunt in haar carrière was haar overwinning op het Eurovisie Songfestival in 2003 met het succesvolle nummer "Everyway That I Can". Dit succes bracht haar naar de studio voor haar allereerste Engelstalige album. Haar recente studioalbum "Ben Yaşarım" staat momenteel hoog in de hitlijsten en bevat onweerstaanbare nummers.

Bereid je voor op een avond vol muzikale betovering, waar Sertab Erener haar populairste hits van dit album zal vertolken, samen met tijdloze klassiekers.


Informatie

de Doelen
Schouwburgplein 50, Rotterdam
010-2171717
dedoelen.nl

Tickets

Ben je op zoek naar tickets voor Concert : Sertab Erener? Selecteer dan eenvoudig een ticket en klik op 'bestel'. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de organisator waar je de tickets kunt bestellen. Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisator.

Anderen bekeken ook