donderdag 23 mei • 20.30

Live on stage: Gaye Su Akyol

013 Poppodium
-
Veemarktstraat 44 Tilburg
Entree: €23,30
Live on stage Concert
DONDERDAG
23 MEI
20.30

Gaye Su Akyol is zangeres, schilderes en antropologe. De alom geprezen artieste uit Istanbul bracht eind 2022 het vierde album ‘Anadolu Ejderi’ (Anatolische Draak) uit. Voortbouwend op haar melange van Turkse psychedelica, krachtige teksten en retro-futuristisch geluid, is haar visie persoonlijker en compromislozer dan ooit tevoren.

‘Anadolu Ejderi’ trotseert alle barrières van het huidige politieke klimaat in Turkije, hoewel het ook teruggrijpt op de schoonheid van wereldstad Istanbul. Sterk geïnspireerd door de Turkse artiesten van de sixties en seventies, staan vrijheid en strijdbaarheid centraal in haar psychedelische protestmuziek. De muziek zit vol venijnige aanklachten, tegen machthebbers en misbruikers, tegen iedereen die zich meer voelt dan een ander. De afgelopen jaren was ze een regelrechte sensatie op festivals als Le Guess Who, Best Kept Secret en Roskilde


Informatie

013 Poppodium
Veemarktstraat 44, Tilburg
013-4609500
013.nl

Tickets

Ben je op zoek naar tickets voor Live on stage: Gaye Su Akyol? Selecteer dan eenvoudig een ticket en klik op 'bestel'. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de organisator waar je de tickets kunt bestellen. Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisator.

Anderen bekeken ook