dinsdag 01 oktober • 20:30

Concert : Kenan Doğulu

Musis & Stadstheater
-
Velperbinnensingel 15 Arnhem
Entree: 57,50
Live on stage Concert Overig
DINSDAG
01 OKT
20:30

Hij werd groot met zijn debuutalbum in 1993 en sindsdien heeft hij enorm veel succes gehad als singer-songwriter, producer, filantroop en van tijd tot tijd acteur. Van zijn albums zijn meer dan 15 miljoen (!) exemplaren verkocht, waaronder "Festival", dat in 2006 het best verkochte album van het jaar werd en waarvan de eerste single "Çakkıdı" zijn meest gedownloade nummer aller tijden is. Andere loftuitingen zijn meer dan een dozijn nummer-één-hits, albums en video's en door zijn immense populariteit treedt hij zelfs op in succesvolle reclamecampagnes. Bovendien componeerde en vertolkte Doğulu de Turkse inzending voor het Eurovisiesongfestival 2007 "Shake It Up Shekerim", waarbij hij eindigde op de vierde plaats. 

In zijn carrière van meer dan drie decennia kreeg Doğulu aandacht voor zijn samenwerkingen met andere artiesten en het componeren van liedjes in verschillende genres, waaronder filmmuziek voor "Unutursam Fısılda", waarvoor hij een SIYAD-award won, en verder een jazzalbum genaamd "İhtimaller". Hij heeft elektronische, pop, etnische en housegenres gecombineerd voor zijn laatste album "Vay Be" in 2018. Tot slot sprak hij de stem in van verschillende animatiefilmpersonages en zet hij zich in voor meer dan 100 goede doelen zoals WWF, UNICEF, Code.org, TEMA, TEV, TEGV en Koruncuk Foundation, waarbij hij zich vooral richt op natuur, kinderen en onderwijs.


Informatie

Musis & Stadstheater
Velperbinnensingel 15, Arnhem
026 - 443 73 43
musisenstadstheater.nl

Tickets

Ben je op zoek naar tickets voor Concert : Kenan Doğulu? Selecteer dan eenvoudig een ticket en klik op 'bestel'. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de organisator waar je de tickets kunt bestellen. Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisator.

Anderen bekeken ook