donderdag 15 februari • 20:30

Masters of Anatolia - The Secret Ensemble

de Doelen
-
Schouwburgplein 50 Rotterdam
Entree: €35,-
Live on stage Concert
DONDERDAG
15 FEB
20:30

‘We kwamen naar de aarde om te verenigen, niet om te scheiden.’ Onder dit eeuwenoude motto van de Perzische dichter Rumi brengen Coşkun Karademir en The Secret Ensemble de prachtige stem van Iraanse zangeres Mahsa Vahdat naar de voorgrond.

Het ensemble staat voor eenheid en vrede en is een ontmoeting van muzikale zielen die grenzen tussen tradities en geloofsovertuigingen overstijgt. Samen laten Karademir en Vahdat horen hoe logisch de mix van Turkse en Perzische muziek kan zijn. Masha Vahdat mag niet zingen in haar geboorteland, maar zong wel eerder dit seizoen voor een uitverkocht Muziekgebouw met Amsterdam Sinfonietta. Met The Secret Ensemble gooide ze internationaal hoge ogen met het album Kuşların Çağrısı (De roep van de vogels), door gezaghebbend tijdschrift Songlines geselecteerd als ‘Top of the World Album’. Het ensemble wordt geleid door Coşkun Karademir, een absolute grootheid op het Turkse snaarinstrument bağlama.


Informatie

de Doelen
Schouwburgplein 50, Rotterdam
010-2171717
dedoelen.nl

Tickets

Ben je op zoek naar tickets voor Masters of Anatolia - The Secret Ensemble? Selecteer dan eenvoudig een ticket en klik op 'bestel'. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de organisator waar je de tickets kunt bestellen. Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisator.

Anderen bekeken ook