zaterdag 08 juni • 12:00

Mosaïc Festival

Tuinen van West
-
Pieter Moeskopstad 20 Amsterdam
Entree: €52,-
Live on stage Concert Theater Cultureel Overig
ZATERDAG
08 JUN
12:00

“Maak je klaar voor Mosaic Festival 2024! juni 2024 keert dit sprankelende culturele evenement terug naar de Polderheuvel in Amsterdam.

Mosaic Festival belooft wederom een onvergetelijke viering van de Turkse cultuur te worden, met live optredens van enkele van de meest gerenommeerde artiesten in de Turkse muziekindustrie. 

Mis dit bruisende festival niet, dat niet alleen muziek, maar ook kunst, eten en een waardevolle culturele uitwisseling biedt. Blijf verbonden en bereid je voor op een weekend vol plezier en verrijking op Mosaic Festival 2024!”


Line up:
- Mero
- Semicenk
- Blok 3
- Derya Ulug


Kinderattracties

Er komt een Kinderpodium met shows zoals Hacivat & Karagöz, Turks volksdansen voor kinderen, kindertheater en vele andere shows. KINDERATTRACTIES, zoals springkussens, DJ workshops, pannenkoeken versieren, een Panna knock-out voetbalveld, schminken, draaimolens, KinderFoodstands met onder andere patat, hamburgers, Maras ijs, snoepstands, popcorn en suikerspin!Foodtrucks Turkse Foodstands met onder andere Maras ijs, Turkse thee & koffie, köfte, döner en pizza, meze en manti, midye, cigköfte en nog veel meer Turkse lekkernijen!

Tickets

Ben je op zoek naar tickets voor Mosaïc Festival? Selecteer dan eenvoudig een ticket en klik op 'bestel'. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de organisator waar je de tickets kunt bestellen. Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisator.

Anderen bekeken ook