vrijdag 21 juni • 19:00

Ticket to the Tropics festival : Omar Souleyman, Ko Shin Moon, Precious Bloom, DJ Nobody Knows

Paradiso
-
Weteringschans 6-8 Amsterdam
Entree: €25,-
Live on stage Concert
VRIJDAG
21 JUN
19:00

Op vrijdag 21 juni vindt het eerste Ticket to the Tropics festival plaats in Paradiso. Ticket to the Tropics staat voor dansmuziek uit alle werelddelen, oud en nieuw, van highlife tot dabke, van samba tot cumbia en van kaseko tot kuduro. Niemand minder dan het Syrische techno-meets-dabke icoon, Omar Souleyman, siert als headliner het affiche van de eerste editie van het festival. Daarnaast staat het psychedelische space disco-duo Ko Shin Moon op het programma evenals het Indonesische Precious Bloom, die ons gaat voorzien van dansbare Asian city pop gecombineerd met Indonesische discomelodiëen. DJ Nobody Knows, specialist in soul, funk, house, techno, afro en latin, sluit de avond af in de kelder

Omar Souleyman begon zijn carrière als bruiloft zanger, maar na de release van zijn debuutalbum “Wenu Wenu”, geproduceerd door Four Tet, is zijn ster rijzende. Ook de opvolger, “Bahdeni Nami”, genoot van lovende kritieken. Door zijn levendige melodieën, ondersteund door elektronische arrangementen en samenwerkingen met grootheden zoals Björk, heeft Omar Souleyman zich weten te vestigen als icoon in zowel de Syrische als elektronische muziek. Na zijn debuut bij platenlabel Mad Decent van Diplo met zijn derde album “To Syria with Love”, bracht hij zijn meest recente album “Schlon” uit, een album vol met zijn kenmerkende techno-meets-dabke sound.

Tickets

Ben je op zoek naar tickets voor Ticket to the Tropics festival : Omar Souleyman, Ko Shin Moon, Precious Bloom, DJ Nobody Knows? Selecteer dan eenvoudig een ticket en klik op 'bestel'. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de organisator waar je de tickets kunt bestellen. Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisator.

Anderen bekeken ook