zaterdag 04 mei • 20:00

Concert: Hadise & Teoman

AFAS Live
-
Johan Cruijff Boulevard 590 Amsterdam
Entree: €38,50
Live on stage Concert
ZATERDAG
04 MEI
20:00

Kunu Entertainment Presents: Hadise en Teoman Live in Concert!

Maak je klaar voor een unieke concertervaring in AFAS Live! Op zaterdag 4 mei presenteert Kunu Entertainment een spectaculaire avond met twee grote artiesten uit Turkije die beide live met orkest zullen optreden: Hadise en Teoman! Dit is een primeur voor Nederland, want nog nooit eerder hebben deze twee iconische artiesten samen op het Nederlandse podium gestaan.

Hadise: De charismatische en veelzijdige Hadise, bekend van haar krachtige stem en onweerstaanbare hits, zal het podium betreden om je mee te nemen op een reis door haar muzikale universum. Met nummers als "Kucuk Bir Yol" en "Sen Donene Kadar" weet ze het publiek keer op keer te betoveren met haar optredens vol dynamiek en emotie.





Teoman: Een van de meest geliefde singer-songwriters van Turkije, Teoman brengt zijn poëtische teksten en karakteristieke stem naar AFAS Live. Met hits als "Paramparça" en "Gonulcelen" heeft Teoman een speciale plek in de harten van vele muziekliefhebbers veroverd. Bereid je voor op een intieme en meeslepende ervaring met Teoman's unieke muziekstijl.

Voor meer informatie bezoek www.kunuentertainment.com of bel 020 846 14 14.

Mis deze unieke kans niet om de magie van live optredens te ervaren met Hadise en Teoman in een van de meest bruisende locaties van Amsterdam. Koop nu je tickets en bereid je voor op een betoverende avond!






Informatie

AFAS Live
Johan Cruijff Boulevard 590, Amsterdam
0900 - 687 4242
afaslive.nl

Tickets

Ben je op zoek naar tickets voor Concert: Hadise & Teoman? Selecteer dan eenvoudig een ticket en klik op 'bestel'. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de organisator waar je de tickets kunt bestellen. Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisator.

Anderen bekeken ook