vrijdag 12 juli • 17:00

Concert : Karsu

Paleis Soestdijk
-
Amsterdamsestraatweg 1 Baarn
Entree: €54,95
Live on stage Concert
VRIJDAG
12 JUL
17:00

Met haar betoverende stem, prachtige pianospel en veelzijdigheid heeft Karsu al vele concertzalen uitverkocht en harten over de hele wereld veroverd. Op 12 juli neemt de zangeres, die onder andere veel indruk maakte tijdens haar deelname aan het programma Beste Zangers, je in de tuin van Paleis Soestdijk mee in haar muzikale ontdekkingsreis. Van intieme nummers achter de piano tot aan aanstekelijke up-tempo nummers waarbij haar bandleden de sterren van de hemel spelen. Jazz, soul, blues en pop, alles komt voorbij.

Ook Roxeanne Hazes treedt deze dag op. Deze rasartiest is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een popdiva die rock, pop, r&b en levenslied mengt tot een geheel eigen stijl. Ook Roxeanne maakte indruk bij het tv-programma Beste Zangers en onlangs verscheen haar album ‘De Tijd Gaat Mooie Dingen Doen’, waar ze haar veelzijdigheid als artiest laat zien.

Tickets

Ben je op zoek naar tickets voor Concert : Karsu? Selecteer dan eenvoudig een ticket en klik op 'bestel'. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de organisator waar je de tickets kunt bestellen. Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisator.

Anderen bekeken ook