maandag 20 mei • 20:15

Stand Up : Doğu Demirkol

Theater Meervaart
-
Meer en Vaart 300 Amsterdam
Entree: €39,90
Live on stage Theater Overig
MAANDAG
20 MEI
20:15

Zijn kenmerkende humoristische kijk op het leven en zijn vermogen om komedie te halen uit alledaagse gebeurtenissen maken hem tot een grootheid. Doğu Demirkol komt terug naar Europa. Na succesvolle optredens in films zoals Ahlat Ağacı (De Walnootboom), Ölümlü Dünya (Vergankelijke Wereld) en Bayi Toplantısı (De Verkoper Vergadering) én opnames van zijn eigen serie Doğu komt deze komiek naar Enschede om zijn fans hier een humoristische avond te bezorgen. Deze getalenteerde stand-up comedian uit Turkije is gedreven, zowel in stijl als inhoud.

Van internationale shows naar Enschede
Met zijn solo’s stond hij ook buiten Turkije al met veel succes op de grote podia in Europa en Amerika. Dit theaterseizoen toert hij met een spiksplinternieuwe show boordevol levendige verhalen, geïnspireerd op zijn eigen leven en de komische gebeurtenissen die Turkije rijk is. 

Mis deze kans niet om te genieten van een onvergetelijke avond met een van de meest geliefde komieken van Turkije.Informatie

Theater Meervaart
Meer en Vaart 300, Amsterdam
020-4107777
meervaart.nl

Tickets

Ben je op zoek naar tickets voor Stand Up : Doğu Demirkol? Selecteer dan eenvoudig een ticket en klik op 'bestel'. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de organisator waar je de tickets kunt bestellen. Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisator.

Anderen bekeken ook