zaterdag 15 juni • 19:30

Concert : Amsterdams Turks Volksmuziekkoor & Gastarbeiders met hun liederen en foto's

Vondelkerk
-
Vondelstraat 120 Amsterdam
Entree: 16,50
Concert
ZATERDAG
15 JUN
19:30

Amsterdams Turks volksmuziek koor “Gastarbeiders met hun liederen en hun foto’s” Heimwee in woord en beeld.

2024 staat in het teken van 60 jaar arbeidsmigratie van de eerste Turkse gastarbeiders naar Nederland.

Kom en geniet van een avond vol traditionele Turkse volksmuziek en bewonder de foto’s van de eerste gastarbeiders in de prachtige Vondelkerk.

Amsterdams Turks volksmuziek koor zal een selectie van liederen ten gehore brengen die de rijke geschiedenis en cultuur van de Turkse gastarbeiders in Nederland weerspiegelen. Het koor wordt begeleid door dirigent Yaşam Hancılar en orkestchef Burak Dolutaş.

Verder wordt de avond gevuld met presentaties van Remco Cornelje, rhythms van percussionist Alper Kekeç en solo zang van Alparslan Deniz en Orkestchef Burak Dolutaş. Ook kunt u de hele avond de fototentoonstelling “eerste gastarbeiders in Nederland” van kunstenaar Okan Akin bekijken onder genot van een drankje!

Zorg dat je erbij bent om te genieten van een unieke muzikale ervaring en om de verbinding tussen de Turkse en Nederlandse gemeenschap te vieren.

Tickets

Ben je op zoek naar tickets voor Concert : Amsterdams Turks Volksmuziekkoor & Gastarbeiders met hun liederen en foto's? Selecteer dan eenvoudig een ticket en klik op 'bestel'. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de organisator waar je de tickets kunt bestellen. Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisator.

Anderen bekeken ook