Concert : Makas | van verleden naar heden tour

Concert
Locatie Matrix Rotterdam
Adres Mauritsstraat 16, Rotterdam
Prijs € 12
Tijd 20.30
Tel 010-4123514

Sinds 2015 heeft de Anatolische rockband MAKAS al vele harten veroverd van psychedelische en Anatolische rockliefhebbers in Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië en Turkije.

MAKAS biedt zijn publiek een mix van verschillende stijlen uit Anatolië, met een eigen aanpak. Dit heeft tot gevolg dat het publiek gefascineerd en verrast blijft en gehecht raakt aan de kracht en afwisseling van de klanken van deze band.

MAKAS is op 3 juli 2021 gestart met een tour genaamd “van verleden naar heden” en gaat op 13 november 2021 bij Matrix in Rotterdam een onvergetelijke concert verzorgen.Tussen de jaren ‘67 en ‘80 herenigden vele gastarbeiders met name uit Turkije en Griekenland zich met hun gezin in Nederland. Toen de gezinnen waren herenigd was er weinig vermaak en vertier voor hen. Er ontstond een underground scene met o.a. bioscopen, Turkse videotheken en feestjes bij mensen thuis of op ongewone locaties, zoals oude panden en zalen. MAKAS wil deze “underground cultuur” en het ontstaan daarvan met een zo breed mogelijk publiek delen.
MAKAS gaat filmfragmenten tonen en de filmmuziek live spelen waarbij ze het publiek geleidelijk meenemen naar de sfeer uit die tijd.

Kom en proef de nostalgie!

ZATERDAG
13
NOVEMBER
2021

Youtube